/ -FOTO: MGSI (ARHIVA)
11/09/2021 u 10:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Михајловић: Не постоји особа која може бити на челу СНС-а осим Вучића

Чињеница је да је он направио огромне резултате, а резултати су једино мјерило, поручује потпредсједница Владе Србије

Потпредсједница Владе Србије и чланица Предсједништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић казала је да не постоји особа у странци или ван ње која може да буде кандидат за предсједника, осим Александра Вучића.

Она је рекла да није против сарадње са другим партијама, али и да је сматра да је потребно да странке самостално провјере упориште у бирачком тијелу.

- Не постоји особа у СНС- у или ван ње која може да буде кандидат, нити да води странку. Мени то нити је могуће, нити прихватам да било ко осим Вучића може да буде кандидат СНС на изборима. Због свакодневних напада на њега и његову породицу, а то заиста није једноставно трпјети годинама, разумијем да је то један од разлога због којих предсједник Вучић каже да не зна да ли ће бити кандидат. Чињеница је да је он показао како се води Србија и чињеница је да је направио огромне резултате, а резултати су једино мјерило. Ми смо сада политички, економски стабилни, поштовани у свијету, али је пред нама још много изазова - поручила је Михајловићева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 18:09