/ - ALEKSANDAR VUčIć INSTAGRAM VIDEO
14/10/2023 u 12:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vučić: "Velika petorka" 21. oktobra dolazi sa novim stvarima oko Kosova

U delegaciji petorke će biti izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, kao i izaslanici predsjednika SAD, Francuske, Njemačke i premijerke Italije, Gabrijel Eskobar, Emanuel Bon, Jens Pletner i Frančesko Talo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na predstojeću posjetu "velike petorke" u Beogradu sa kojima će, prema ranijim najavama, razgovarati o najnovijim dešavanjima na Kosovu.

Vučić je, tokom obilaska auto - puta Ruma - Šabac, kazao novinarima da ga i narednih dana očekuje dosta posla i ponovio da 21. oktobra dolazi "velika petorka" u Beograd sa, kako je rekao, novim stvarima oko Kosova.

U delegaciji petorke će biti izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, kao i izaslanici predsjednika SAD, Francuske, Njemačke i premijerke Italije, Gabrijel Eskobar, Emanuel Bon, Jens Pletner i Frančesko Talo.

Predsjednik Srbije je obavijestio i da će istog dana, uveče otići u Njujork, gdje će 23. oktobra učestvovati na sjednici Savjeta bezbjednosti UN o Kosovu.

"Nisu laki dani, brinem i za sankcije kojima se svi igraju, ne mislim za nas već za Rusku Federaciju koje mogu i nas da pogode", kazao je, prenosi Kosovonline.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. septembar 2024 03:12