Филип Аџић / - фото: МУП
25/05/2022 u 18:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић обишао ЦБ Херцег Нови: Побољшати материјално техничке услове у којима раде полицијски службеници

Током обиласка ЦБ Херцег Нови министар се састао са начелником и полициjским службеницима коjи су га упознали о стању безбjедности у Херцег Новом

Министар унутрашњих послова Филип Аџић обишао jе данас Центар безбjедности Херцег Нови и Одjељење безбjедности Тиват у сусрет предстоjећоj љетњоj туристичкоj сезони, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Током обиласка ЦБ Херцег Нови министар се састао са начелником и полициjским службеницима коjи су га упознали о стању безбjедности у Херцег Новом, као и изазовима са коjима се сусрећу обављаjући свакодневне радне задатке.

 - За ефикасно функционисање полициjе неопходно је побољшање материjално-техничких услова у коjима раде полициjски службеници, и то је гарант сигурности коjу треба да осjећаjу како грађани, тако и туристи - казао је Аџић.

Такође, министар jе у Херцег Новом обишао и подручну jединицу за управне послове, држављанство и странце, коjа током туристичке сезоне због обима посла ради продужено радно вриjеме, како би адекватно одговорила на потребе грађана и туриста.

Посjета ОБ Тиват

Министар Аџић jе у Тивту посjетио Одjељење безбjедности, гдjе jе разговарао са полициjским службеницима и нагласио да ће радити на томе да се у што краћем року превазиђу недостаци са коjима се суочаваjу полициjски службеници, а коjи се односе на неадекватне услове у просториjама Одjељења.

- Имамо заjеднички циљ да и на превентивном и оперативном плану остваримо квалитетне резултате, и у том смислу имаћете пуну подршку менаџмента МУП-а - нагласио jе министар.

Током посjете ОБ Тиват министар се састао и са предсjедником Општине Тиват  Жељком Комненовићем. Добру сарадњу Општине Тиват и ОБ Тиват треба додатно оснажити, посебно у периоду туристичке сезоне када су изазови већи и пред локалном самоуправом и полициjом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:06