/ Архива: Дан
14/05/2021 u 07:13 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ауто-мото савез упозорава: Возите опрезно, путеви су мокри и клизави

Могућа појава одрона

У Црној Гори саобраћај се јутрос одвија по мокрим и клизавим коловозима и уз добру видљивост у већем дијелу земље.

Из Ауто мото савеза су скренули пажњу на могућу појаву одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке. Неопходна је опрезна вожња и поштовање правила саобраћаја.

До 1. јуна због извођења радова у склопу реконструкције магистралног пута М-6 дионица Михаиловица-Пљевља одобрава се тотална обустава саобрацаја за све врсте возила у термину од 9 до 11 и од 13 до 15 сати. 

Од 28. априла до 28. маја због извођења минерских радова у склопу реконструкције регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка доћи ће до тоталне обуставе саобраћаја за све врсте возила у термину од 9 до 11 и од 14 до 16 сати.

Од 9. марта до заврсетка радова,због извођења геолоских радова на магистралном путу М-3  Шћепан Поље – Никшић, дионица Заборје – Јасеново Поље ,одобрава промјена резима саобрацаја са двосмјерног на једносмјерни .

Због извођења тунелских и земљаних радова у склопу реконструкције маг.пута М-5 Рожаје-Шпиљани доћи ће до обуставе саобраћаја у термину од 8 до 11 сати и од 13.30 до 16.30 сати.

За 20. мај и 27. мај због извођења минерских радова на овом путном правцу саобраћај ће бити обустављен од 9 до 15 сати.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица,због извођења радова на реконструкцији магистралног пута  до 19. маја доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

На регионалном путу Цетиње-Чево због радова на изградњи магистралног пута Цетиње-Никшић доћи ће до обуставе саобраћаја за све врсте возила у термину од 9 до 11 сати и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаја не дужих од 15 минута.

Привремено се од 17. априла до 17. маја због извођења радова поред магистралног пута М-1 дионица Дебели Бријег-Мељине, у Топло одобрава промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Због извођења радова уз магистрални пут М-1 Мељине-Липци локалитет Бијела-Kаменари одобрава се промјена режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Због клизишта на путном правцу Шћепан Поље-Фоча забрањује се саобраћање камионима, камионима са приколицом и шлеперима. Отежано саобраћају само путничка возила.

Улазак и излазак из Црне Горе се преко граничних прелаза обавља свакодневно током 24 сата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 07:02