Бечић: Испуњавамо обећања / - Твитер
03/11/2021 u 12:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Имамо новца у буџету, на дjецу и рањиве категориjе се не смиjе штедjети

Прво смо увели бесплате уџбенике за све основце и обезбиjедили дjечиjи додатак за дjецу до навршене шесте године, а данас смо формално предложили да се ово изузетно значаjно новчано давање прошири на сву дjецу, написао је Бечић

Jош приjе годину дана, убрзо након што сам изабран за предсjедника Скупштине, био сам први коjи jе обећао да ћемо увести бесплатне уџбенике за све основце и постепено вратити дjечиjи додатак, и то младом репортеру Уницефа, написао је предсједник Скупштине Алекса Бечић на свом твитер налогу.

- Тако jе и било. Прво смо увели бесплате уџбенике за све основце и обезбиjедили дjечиjи додатак за дjецу до навршене шесте године, а данас смо формално предложили да се ово изузетно значаjно новчано давање прошири на сву дjецу - дакле, до 18. године.

Чини ме изузетно срећним када сам у прилици да заjедно да колегама испуним оваква обећања. Имамо новца у буџету, тако да се на дjецу и рањиве категориjе у друштву не смиjе штедjети. Напротив, мораjу бити међу првима на реду. Дjеца су наша будућност и наше наjвеће богатство - обjавио jе предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић на свом Твитер налогу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 05:37