/ - ТАМАРА СРЗЕНТИЋ
12/01/2022 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора добила снажну подршку на даљем путу проширења PayPal услуга

Охрабрени нашом дигиталном визијом, добили смо снажну подршку лидера на нашем даљем путу проширења, саопштила је Срзентић

Црна Гора је, захваљујући дигиталној визији, агенди и уложеним напорима на пољу дигиталне трансформације, добила снажну подршку PayPal-a на путу проширења PayPal услуга, а и у наредном периоду биће испуњена јасна и амбициозна листа корака, који су неопходни у даљем процесу.

То је саопштила министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија, Тамара Срзентић, која се током боравка у Вашингтону, састала са потпредсједником PayPal-a Richardom Nashom задуженим за глобалне односе са владама, а са којим је разговарала о даљим корацима Црне Горе на путу проширења PayPal услуга и стварања стратешког партнерства са том америчком компанијом за онлајн плаћање.

- Охрабрени нашом дигиталном визијом, напорима које улажемо на пољу дигиталне трансформације, јачања пословног амбијента, а са посебном пажњом на оснаживање малих бизниса, предузетница и предузетника, као и ИТ заједнице, добили смо снажну подршку ПаyПал лидера на нашем даљем путу проширења ПаyПал услуга. Предстоји нам даља интензивна комуникација и сарадња са ПаyПал тимовима и настављамо да, у тај процес, улажемо још веће напоре- саопштила је Срзентић.

Потпредсједник PayPal-a, Richard Nash, потврдио је да се Црна Гора налази на њиховој мапи за даље ширење ПаyПал услуга и да је додатно охрабрен уложеним напорима и свим постигнутим до сада.

- Посебно сам охрабрен чињеницом да увођењем PayPal услуга у пуном капацитету желите ријешити изазове у плаћању и пословању малих бизниса, оснажити предузетнике и предузетнице, ИТ заједницу. Охрабрен сам свим што сам чуо на састанку, и Црна Гора ће имати моју и снажну подршку PayPal тимова на даљем путу у дијелу проширења PayPal услуга- поручио је Nash.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:50