Air Montenegro izrazio zahvalnost Snežani Magoč / - AIR MONTENEGRO
22/07/2024 u 13:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dragaš uručio nagradu Snežani Magoč: Osobe poput Vas su naši heroji

Air Montenegro danas je ugostio Snežanu Magoč, medicinsku sestru na Aerodromu Podgorica, koja je u petak veče tri puta vratila u život putnika naše kompanije.

Prilikom susreta, predstavnici kompanije, predsjednik Odbora direktora Tihomir Dragaš i v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović Snežani Magoč, u znak zahvalnosti, uručili su poklon u vidu aranžmana za put u Rim za dvije osobe.

- Osobe poput Vas su naši heroji i svi treba da učinimo da se takve osobe istaknu i nagrade. Izuzetno smo zahvalni i ponosni na Vaš čin i pravovremenu reakciju, a Vaša profesionalnost i stučnost treba da služe za primjer svima, istakao je Tihomir Dragaš.

Stojanović je posebno istakao nemjerljivost Snežaninog čina i značaj koji imaju profesionalci poput nje.

- Ovaj događaj još jednom je pokazao koliko je važno imati obučeno i predano osoblje, a to je jedan od najvažnijih zadataka kako naše kompanije, tako i kolega sa Aerodroma Crne Gore, a sve u cilju brige o putnicima koji posjećuju našu državu, kazao je v.d. izvršnog direktora Vukadin Stojanović.

Snežana Magoč profesionalizmom zavrijedila zvanje najboljeg zaposlenog

On je dodao i da je čin spašavanja ljudskog života nemjerljiv poduhvat za koji nije moguće adekvatno izraziti zahvalnost.

- Duboka sam ganuta i ponosna na reagovanje kompletnog tima našeg Aerodroma, na čelu sa šefom smjene Igorom Popovićem. Naglašavam da su sa mnom u reanimaciji učestvovali dr Vido Vujović i koleginica, Seka Radošević koja je prva stigla na lice mjesta. Kao tim smo pokazali da su bezbjednost i sigurnost na Aerodromima Crne Gore u svakom trenutku na najvećem nivou. Takođe, naši transportni radnici i policija su odradili fantastičan posao, a hitna pomoć je jako brzo stigla. Ovaj slučaj je potvrdio da je timski rad neprocjenjivo važan i smatram da smo našim zajedničkim reagovanjem u ovom slučaju svima jasno pokazali da su putnici na podgoričkom aerodromu bezbjedni i sigurni, poručila je Magoč uz iskrenu zahvalnost nacionalnoj avio-kompaniji na današnjem gestu. 

Podsjećamo, Snežana je zaposlena Aerodroma Podgorica, a iza sebe ima trideset godina radnog iskustva medicinske sestre. Ona je zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji uspjela da spasi život stranom državljaninu, koji je letom kompanije Air Montenegro doputovao iz Istanbula u Crnu Goru. 

Tim podgoričke ambulante čine doktori Velimir Rubežić, Vido Vujović, Tatjana Đuričković i Vesna Vulanović, dok su medicinske sestre, uz Snežanu Magoč, još Seka Radošević, Bojana Kopitović, Vesna Suhih, Svetlana Pavićević, kao i medicinski tehničar Vječislav Peličić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 12:45