Марина Јочић / - DJORDJE CMILJANIC
17/12/2021 u 18:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јочић најавила тужбе: Кљајић завршила агонију, Влада нанијела штету Националним парковима

- У Влади су у већини они од зла оца и од горе мајке, а упрова такве постављају на мјеста која су припала ДФ- у. Ускоро слиједи разрешење - написала је она

Бивша посланица Демократског фронта Марина Јочић огласила се поводом смјене директорице Националних паркова Јелене Кљајевић. На Фејсбуку је, између осталог написала, да су имале опструкције у раду, те најавила вишемилионске тужбе.

 - Данас је смијењена Јелена Кљајевић, моја пријатељица и најближа сарадница у Националним парковима, завршила је коначно агонију коју су приређивали свакојаким опструкцијама у раду Националних паркова. Лично ћу ја да их тужим за милионску штету коју су својим пакосним одлукама нанијели Националним парковима, а све како би онемогућили Јеленин и мој рад. У Влади су у већини они од зла оца и од горе мајке, а упрова такве постављају на мјеста која су припала ДФ- у. Ускоро слиједи разрешење. Нисмо се 30 година борили за ово застиђе. Слобода или ништа - написала је она у објави.

Подсјетимо, Кљајевић је данас разријешена функције, а Управа прихода и царина 7. децембра донијела је рјешење о принудној наплати пореске обавезе пореског обвезника Јавно предузеће Национални паркови Црне Горе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:49