Спајић и Милатовић / - Фото: Инстаграм
08/01/2022 u 18:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Сјећањем на претке, трасирамо пут за потомке; Спајић: Нико не тражи да се одрекнемо наше историје

- Док jе Боjне њиве и Моjковца причаће се за тог Црногорца и сокола Вукчевића Анта што бранjаше моjковачка врата!” стихови су пjесме у коjоj jе опjевана храброст мог прадjеда на Моjковцу, за коjу jе добио Обилића медаљу - навео је Милатовић

Министри економског развоја Јаков Милатовић и финансија и социјалног старања Милојко Спајић огласили су се данас на Твитеру поводом годишњице битке на Мојковцу.

 - Док jе Боjне њиве и Моjковца причаће се за тог Црногорца и сокола Вукчевића Анта што бранjаше моjковачка врата!” стихови су пjесме у коjоj jе опjевана храброст мог прадjеда на Моjковцу, за коjу jе добио Обилића медаљу. Сjећањем на претке трасирамо пут за потомке - поручио је Милатовић.

Спајић је подијелио објаву Милатовића, и истакао да нико не тражи, нити има право да тражи да се одрекнемо своје историје.

 - Ни ЕУ итд. нико не тражи, нити има право да тражи да се одрекнемо од наше историjе и од онога што jесмо. Некад jош jаче то осjећате кад сте децениjама ван Црне Горе, и кад укапирате да модерни, ефикасни свиjет ниjе антипод историjи и традициjи, већ нjен логичан наставак - нагласио је Спајић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:42