Janko Odović / - SASA MATIC
20/11/2023 u 09:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Odović: Radiću na poboljšanju svih infrastrukturnih projekata u Pljevljima

Pljevlja moraju postati grad koji će na najbolji način iskoristiti sve svoje potencijale

Ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović uputio je čestitku povodom 20. novembra - Dana opštine Pljevlja, predsjedniku Opštine Dariu Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

On je, kako se navodi, čestitao građanima i građankama Pljevalja praznik u ime Ministarstva.

- Kao rođeni Pljevljak, vezan dubokom emocijom za grad u kome sam proveo dane svog odrastanja, sa posebnom energijom i posvećenošću radiću na poboljšanju i unapređenju svih infrastrukturnih projekata čime ćemo širom otvoriti vrata brojnim drugim razvojnim projektima na teritoriji Opštine - naveo je Odović. 

- Neophodno je da zajedničkim naporima učinimo sve, kako bi se što efikasnije suočili sa izazovima koji stoje pred nama u pogledu rješavanja i prevazilaženja, godinama unazad nagomilanih problema, poručio je ministar

Pljevlja moraju postati grad koji će na najbolji način iskoristiti sve svoje potencijale i biti primjer u kojem pravcu se kretati u cilju poboljšanja uslova života svih građanki i građana, poručio je Odović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:16