Фарма у Мартинићима / -Фото: Фејбук, Фарма у Мартинићима
26/05/2021 u 09:20 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отвара се Фарма магараца у Мартинићима, али искључиво за вакцинисане

Улазница је килограм шаргарепа или јабука

Чувена Фарма магараца у Мартинићима, надомак Даниловграда биће отворена за посјетиоце од недеље 30. маја, али искључиво за вакцинисане.

Како су саопштили на њиховој званичној Фејсбук страници, фарма ће бити отворена недељом од 10 до 13 сати.

- Улазница је килиграм шаргарепа или јабука по особи коју дајете магарцима. Ми имамо свега довољно, а фарма ће бити отворена искључиво за вакцинисане. У наведеном термину дође и до 200 људи, нећемо да будемо расадник короне и тачка. Фарма ће бити прва сигурна дестинација туристичка дестинација са овим условом. За оне који не могу из објективних разлога да буду вакцинисани, термин одређујемо накнадно- наводе из Фарме.

Нагласили су да им није намјера да икога вријеђају.

- И трудимо се да афирмишемо вриједности достојне живота на овој планети. Али нијесмо политичка партија да нам требају гласачи, немамо потребу да се свакоме по сваку цијену свидимо. Сваки минут прије или касније ако дођете, знајте да нас вадите из сакупљања сијена, чишћења фарме или било којег другог посла везаног за сеоско домаћинство, па молимо да поштујете термин. Ми имамо свој пут па, ко хоће са нама, нека упада. Можете да нас пратите. Можете да се откажете. Све је ваша воља. Угодити свакоме је промашена мисија- поручују из Фарме.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:59