Parking / - FOTO: PRIVATNA ARHIVA
27/03/2024 u 14:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Parking servis da ne bude selektivan kada odvozi nepropisno parkirane automobile

Stanari zgrade Zetgradnja, u Ulici Ibrahima Koristovića, na Starom aerodromu, u Podgorici apelovali su na Parking servis da ne bude selektivan kada odvozi nepropisno parkirane automobile.

Oni su u saopštenju naveli da se u toj zgradi nalazi skoro 100 stanova, u kojima živi isto toliko porodica, te da od samog useljenja imaju ogromnih problema sa parkiranjem, jer zgrada raspolaže sa svega 24 parking mjesta.

- Ovaj problem bi uskoro trebalo da bude djelimično riješen, jer se zahvaljujući razumijevanju Glavnog grada privodi kraju izgradnja novog parkinga. Nažalost tih novih 65 parking mjesta nije dovoljno za 7,8 blokova zgrada u kojima živi preko 500 porodica - navode stanari u saopštenju dostavljenom medijima.

image

Pauk zgrada

- FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ističu da su zbog manjka parking mjesta prinuđeni da se parkiraju na trotoarima i zelenim površinama.

- Situacija nije takva samo kod nas, nego na cijelom Starom aerodromu, a posebno u našem dijelu naselja. Ipak posljednjih noći vozila pauk Parking servisa odvoze samo automobile koji su parkirani na trotoarima kod naše zgrade. Bili smo neprijatno iznenađeni kada smo vidjeli da se odvoze vozila sa trotoara ispred naše zgrade, a istovremeno se ne diraju kod zgrade preko puta nas, iako je taj dio naselje frekfetniji što se tiče pješaka- navode u saopštenju.

Pojašnjavaju da su svjesni svoje greške, ali traže da svi budu jednaki pred zakonom.

- Pozivamo predstavnika Parking servisa da ne budu selektivni kada odvoze nepropisno parkirane automobile već da zakon bude isti za sve. Takođe molimo ih za malo strpljenja jer će uskoro biti završen novi parking - poručili su stanari iz ulice Ibrahima Koristovića.

(VIDEO) Mjesečna karta nije garancija za parking mjesto za stanare zgrada iz Ulice 13. jula

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:32