Дејан Павићевић / -приватна архива
29/01/2022 u 07:41 h
Milan SekulovićMilan Sekulović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Павићевић: Радио сам по закону, бранићу се на суду

Што се тиче примопредаjе и фамозног кључа, морам да кажем да ме нова управа никад ниjе контактирала тим поводом, иако сам то очекивао због коректних односа са новим директором, казао је Павићевић

Бивши дирктор Дома старих Бијело Поље Деjан Павићевић реаговао је на текст "Бивши директор оставио дуг од 400.000 и однио кључ од сефа" наводећи да му је жао што се није јавио да да изјаву и што му у поруци која му је упућена нијесмо "jасно навели за шта га осуђујемо", јер би онда сигурно одговорио. Истакао је да је радио строго по закону, те да ће част своје породице бранити на суду. Он наводи да су постојали проблеми у раду установе коjа зависи искључиво од помоћи министарства, а коjу ниjесу добиjали већ неколико година иако су редовно упућивали захтjеве, а трошкови су расли током пандемије.

– Што се тиче примопредаjе и фамозног кључа, морам да кажем да ме нова управа никад ниjе контактирала тим поводом, иако сам то очекивао због коректних односа са новим директором. Умjесто тога, предсjедница УО Дома послала ми jе поруку да се договоримо око примопредаjе на шта сам jоj одговорио да сам на боловању до 31. jануара и да ћу се по истеку jавити новом директору, завршити примопредаjу, коjа ради лаичке jавности подразумиjева и предаjу кључа од сефа. Као одговор на то, услиjедио jе Ваш текст послије коjег ћу ради части моjе породице, потражити одговоре и утврђивање чињеница на суду. Ради jавности, истичем да ћу примопредаjу, како сам и намjеравао, извршити на прописани начин па позивам нову управу да томе приступи како правила налажу – навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 18:17