/ - Тамара Срзентић
25/01/2022 u 17:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Путовање Срзентић у САД није финансирано од новца грађана

Како су навели из тог Владиног ресора, приватно путовање у САД Срзентић је искористила за промоцију Црне Горе и остваривање бенефита за црногорско друштво и грађане

 Министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија Тамара Срзентић боравила је у приватној посјети Сједињеним Америчким Државама (САД) од 24. децембра до 11. јануара, и то путовање ни на један начин није финансирано од новца грађана Црне Горе, казали су из ресорног Министарства.

Из Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија су то одговорили на упит агенције МИНА да ли је Срзентић у САД-у почетком јануара ове године боравила о трошку Министарства, и ако јесте колико је тај пут коштао.

Како су навели из тог Владиног ресора, приватно путовање у САД Срзентић је искористила за промоцију Црне Горе и остваривање бенефита за црногорско друштво и грађане.

“Боравак у САД-у министарка је, како је и планирала, уз логистичку подршку Амбасаде Црне Горе са сједиштем у Вашингтону, искористила за реализацију више важних састанака у Вашингтону и Калифорнији, са високом представницима Владе Америке и представницима приватних индустрија које су значајне за реализацију стратешких циљева Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија”, рекли су из Министарства.

Из Министарства су казали да је њихова Служба за односе са јавношћу обавјештавала црногорске медије и јавност о закључцима и бенефитима тих састанака, које ће друштво, кроз конкретну подршку, имати у наредном периоду од америчких партнера.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:56