Речине, блокада / - ПРИВАТНА АРХИВА
17/11/2021 u 11:47 h
Vasilije IvanovićVasilije Ivanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Речињани се жале на поступање Суда

На нетранспарентно поступање Суда упућуjе и то што jе инспекциjа неколико пута установила више неправилности при започетоj изградњи МХЕ "Скрбуша" па jе због тога наложено да се уклоне циjеви и терен започетог цjевовода врати у првобитно стање

Речињани коjи већ преко годину дана протестуjу против изградње МХЕ "Скрбуша" препуштени су немилости судова у Колашину, и разних тужби коjе подноси концесионар "Hydro Logistics".

Више пута смо се налазили на мети суткиње Мирjане Чепић, коjа jе експресно и под веома сумњивим околностима доносила одлуке о привременим мjерема за власнике имања Раjа Боjића, Зорана Меденицу, Предрага Шћепановића и Василиjа Ивановића, поред коjих су се налазили и становници Колашина Моjсиjе Булатовић и Боjан Меденица коjи немаjу везе са Речинама и било каквим протестима у Речинама.

image

Речињани се жале на поступање Суда

- фото: Портал Дан

То нас наводи на закључак да jе суткињи Мирjани Чепић у њеноj канцелариjи довољно дониjети имена људи коjи вам се не свиђаjу из вашег окружења и она ће вjероватно уз неки договор са вама дониjети привремену мjеру забране приласка парцелима тим људима и jавним путевима коjи воде до њих.

Суткиња jе изашла да изврши увиђаj приjе коначног доношења мjере гдjе jоj jе све предочено, и гдjе jоj jе показано да ниjе било физичких блокада за приступ тим парцелама, али све се то показало као ништавно, jер jе она поступила по диктату Бирзановића коjи су затражили ту привремену мjеру.

Такође о жалби коjу jе наш адвокат поднио на ту привремену мjеру jош ниjе одлучено, иако jе од тада прошло скоро четири мjесеца.

На нетранспарентно поступање Суда упућуjе и то што jе инспекциjа неколико пута установила више неправилности при започетоj изградњи МХЕ "Скрбуша" па jе због тога наложено да се уклоне циjеви и терен започетог цjевовода врати у првобитно стање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:59