Александар Секулић / - Александар Секулић
28/10/2021 u 17:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Секулић: Организаторе краткотрајног скупа испред КЦЦГ чека иста професионална судбина као и њихових партијских колега

Група жена данас се окупила испред Клиничког центра због, како су навеле, епидемиолошке ситуације

Идејне организаторе краткотрајног скупа испред КЦЦГ чека иста професионална судбина као и њихових партијских колега. Само ће ваше политичке каријере бити завршно закуцане у оквирима које сте данас подметнули дамама. Измигољили сте са друштвених мрежа гдје вам је хајка пропала, и у лику дама данас настојите да вријеђате жену која вам је очитала достину лекција, чојских, првенствено, поручио је генерални директор за дигитално здравље у Министарству здравља Александар Секулић.

 - Хвала Вам што сами показујете право лице, заборављајући да грађани до танчине успијевају да прозру и да моментално презру маскиране ударе провидних подваљивача, и то преко грбаче групе жена, на министарку здравља која је уз то и мајка двоје дјеце, ћерка, супруга, пријатељ и љекар - навео је Секулић.

Како је додао, резултати Министарства здравља празне приватне џепове ка којима се сливао новац грађана.

 - Очајнички потези попут данашњих вам неће помоћи да нас зауставите у намјери да грађанима обезбиједимо пуну здравствену заштиту коју неће плаћати никоме, већ ће се, јер су то и зарадили, лијечити о трошку државе - закључио је Секулић.

Група жена данас се окупила испред Клиничког центра због, како су навеле, епидемиолошке ситуације за коју су окривиле министарку здравља Јелену Боровинић Бојовић и премијера Здравка Кривокапића. Оне су премијера и министарку упитале зашто оваква ситуација са корона вирусом није спријечена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:08