/ VESELIN VELJOVIC - LAZAR RUZIC
27/08/2021 u 12:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вељовић: Немам везе са укидањем забране Беливуку да уђе у Црну Гору

Овдjе се ради о jош jедном покушаjу моjе личне и професионалне дискредитациjе базиране на лажима и подметању од стране актуелне власти, закључио је савjетник предсjедника Црне Горе за одбрану и безбjедност

Са утврђивања одговорности за укидање забране уласка у Црну Гору лицима из криминалног миљеа Вељка Беливука и Марка Миљковића немам никакве везе казао је Савjетник Предсjедника Црне Горе за одбрану и безбjедност Веселин Вељовић.

Према његовим ријечима, Колегиjумом Управе полициjе руководио је до 18.12.2020. године од када је именован на нову дужност Савjетника за одбрану и безбjедност Предсjедника Црне Горе, па је како каже очигледно да са предметним активностима нема било какве везе jер jе, како jе то званично саопштено од стране Главног специjалног тужиоца, забрана о уласку у Црну Гору наведеним лицима укинута 28.12.2020. године.

– Овдjе се ради о jош jедном покушаjу моjе личне и професионалне дискредитациjе базиране на лажима и подметању од стране актуелне власти – закључио је савjетник предсjедника Црне Горе за одбрану и безбjедност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:27