/ - фото: РТЦГ
26/10/2021 u 09:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цијене такси услуга неће расти

У Синдикату су незадовољни најновијим поскупљењем горива, али, како је казао Борислав Павловић ни овог пута таксисти неће промијенити мишљење и неће повећати цијене својих услуга

Ауто-такси предузетници у Црној Гори тренутно неће повећавати цијене својих услуга, одлучено је на ванредној сједници Извршног одбора Струковног синдиката таксиста Црне Горе, пише портал РТЦГ.

У Синдикату су незадовољни најновијим поскупљењем горива, али, како је за Јутарњи програм Телевизије Црне Горе казао Борислав Павловић ни овог пута таксисти неће промијенити мишљење и неће повећати цијене својих услуга.

- Ми смо синоћ одржали ванредну сједницу Извршног одбора и размишљали смо о поскупљењу, али због сиве економије и ћутања институција, још увијек нијесмо у ситуацији да повећамо цијене, јер је стандард грађана опао и самим тим смањио се број корисника наших услуга- казао је Павловић.

Он је најаво да ће се Синдикат таксиста поново обратити Влади.

- Тражимо да Влада нађе начин да смањи акцизе или да обезбиједи субвенције за нас који смо угрожени у овим дјелатностима због поскупљења горива- казао је Павловић.

Свјесни су, каже, да је гориво берзанска роба.

- Али је Влада могла да буде спремнија и нађе начин да грађанима изађе у сусрет и промијени акцизну политику да на неки начин то у оволикој мјери не утиче на стандард грађана- казао је Павловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:26