Uprava za inspekcijske poslove / UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE - LAZAR RUZIC
03/06/2021 u 14:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Договорена сарадња током туристичке сезоне

Jедан од приоритета jе очување повољне епидемиолошке ситуациjе, па ће све надлежне службе ревносно обављати контроле и по том питању, саопштено је из УИП-а

Управа за инспекциjске послове (УИП) и Општина Котор договориле су сарадњу током предстоjеће туристичке сезоне, коjа би требало да обезбиjеди њихову ефикасну кооординациjу.

На састанку вршиоца дужности директора УИП-а Илира Харасаниjа и предсjедника Општине Котор Владимира Jокића, договорено jе да се кроз сарадњу и заjедничке активности приоритетно ради на сузбиjању сиве економиjе и то на пољу свих дjелатности, што ће се директно одразити на бољи квалитет туристичке сезоне, пише Мина бизнис.

– Jедан од приоритета jе очување повољне епидемиолошке ситуациjе, па ће све надлежне службе ревносно обављати контроле и по том питању – саопштено jе из УИП-а.

Састанку су присуствовали помоћница директора УИП, Вишња Орбан, главна туристичка инспекторка, Светлана Шљиванчанин, потпредсjедници Општине Котор, Синиша Ковачевић и Небоjша Шеваљевић, вршилац дужности начелника Службе за инспекциjске послове Општине, Миро Анђелић и начелник которске Комуналне полициjе, Зоран Вучиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:48