DPS / - DPS
15/08/2024 u 18:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

DPS Nikšić: Stanje u Solar gradnji katastrofalno

Nebrojno puta smo upozoravali na katastrofalno stanje u kompanijama u energetskom sektoru, naročito onim koje se nalaze na teritoriji Nikšića, koje je, pored neznavenog upravljanja istim, prouzrokovano i prenatrpavanjem zaposlenih koje je došlo kao posljedica masovnog zapošljavanja po familijarnim i kumovskim linijama, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

- Prva štikla Nove srpske demorkatije Marina Jočić nastavlja da gazi u Solar gradnji, o čemu živo svjedoči i potez resornog ministra, koji je mnogo puta javno govorio o partijskom zapošljavanju i njegovim negativnim efektima u okviru kćerke firme EPCG, koji je zatražio smjenu Odbora direktora na čelu sa Jočić zbog sumnje da je naprasna smjena Valerije Saveljić politički motivisana - ističe Opštinski odbor DPS Nikšić.

Zatim su se obratili ministru Saši Mujoviću.

- Uvaženi ministre, Solar gradnja je od samog osnivanja politički plijen koalicionog partnera Vaše stranke PES-a, koji služi samo i isključivo za zadovoljenje ličnih, porodičnih, rodbinskih, kumovskih i drugih ambicija kroz radna mjesta po dubini i širini. Ne znamo šta tačno još u ovim kompanijama treba da se desi, da biste Vi sa riječi prešli na djela i konačno počeli da sankcionišete nezajažljivost, bahatost, javašluk i bezobrazluk kadrova Nove srpske demokratije i vaših drugih partnera. Zaključno, ministre, ili kuj il’ se ne mrči, jer u suprotnom shvatićemo Vaše istupe kao dio kampanje pred lokalne izbore, a građani, naročito Nikšića, su siti lažnih obećanja i praznih priča posttridesetoavgustovskih vlastodržaca - poručuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

Valerija Saveljić više nije izvršna direktorica kompanije EPCG Solar gradnja: Mujović ljut, traži smjene zbog smjene

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. oktobar 2024 12:23