/ - АБАЗОВИЋ И КОНАТАР НА ВЕЧЕРИ/ - ПРИНТСКРИН/ВИЛА ГЕБА
26/11/2021 u 12:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

LuX Events: Абазовић био љубазан да прије журке поздрави неке од најпознатијих глумаца, спортиста и музичара

Подсјећамо, предсједник ПзП-а Небојша Медојевић је на свом Фејсбук профилу објавио снимак журке, истакавши да се „овако” брине о грађанима Црне Горе

Из LuX Eventsa реаговали су поводом  информације  да су "Абазовић и Конатар у рекламном споту Виле на Светом Стефану. 

Подсјећамо, предсједник ПзП-а Небојша Медојевић је на свом Фејсбук профилу објавио снимак  журке, истакавши да се „овако” брине о грађанима Црне Горе, те поручио да Европа сад важи за Дритана, Контара, Мицкеjа и Јакова, а за народ три литра уља

Абазовић и Конатар у рекламном споту Виле на Светом Стефану

Подсјећамо, поводом тога се данас огласила и ГП УРА.

УРА тврди да је спот из луксузне виле сниман у част затварања сезоне

-Нејасни напади на догађај који је у дубокој постсезони донио пола милиона еура промотивне вриједности за црногорски туризам Обраћамо се јавности поводом медијских натписа у вези са промо догађајем “Љето није готово” који је за циљ продужење туристичке сезоне и промоцију високог туризма Црне Горе. Желимо да истакнемо да су потпуно нејасни напади на манифестацију која је крајем октобра окупила неке од највећих и најистакнутијих глумаца, спортиста, музичара и инфлуенсера региона Западног Балкана и која је генерисала пола милиона евра промотивне вриједности за Црну Гору и то без икаквог улагања и подршке Владе и било ког државног органа Црне Горе! Са догађаја је направљено више стотина постова и сторија од стране присутних славних личности, који имају преко 5 милиона пратилаца на друштвеним мрежама, а извјештај су објавили и неки од најјачих медија региона и то све у дубокој постсезони, када је Црна Гора практично без туриста- наводе у саопштењу из  LuX Eventsa.

Додају: "Визија LuX Eventsа је развој високог туризма у пред и пост сезони на Западном Балкану. Имајући у виду ограничења црногорског туризма током сезоне, као што су саобраћајне гужве, ово је идеалан период да се развије и овај вид лукзусног туризма, као и да се коначно оствари вишедеценијски сан, а то је развој туризма у Црној Гори ван шпице сезоне".

-Догађај “Љето није готово” је у потпуности финансиран од стране Вилла Geba и Lux Events и са манифестације и још једном истичемо да ни једна државна институција Црне Горе није дала нити један еуро за реализацију овог догађаја. Г-дин Абазовић је на нашу изричиту молбу, био љубазан да, на вечери прије журке, кратко поздрави неке од најпознатијих глумаца, спортиста и музичара региона, на чему смо му посебно захвални- наводе они.

Додају: "Журку „Љето још није готово“ LuX Events су реализовали у вили „Геба“ на Светом Стефану. На дводневном партију забављали су се неки од најпознатијих глумаца из региона – Драгана Мићаловић, Бојан Перић, Ненад Окановић, Оља Левић, Милица Мајкић, бивши свјетски и европски шампион у кик-боксу Ненад Пагонис, српска спортисткиња Сара Дамјановић, као и њена млађа сестра инфлуенсерка Ања Дамњановић, затим Ивана Кнолл и Сара Лизатовић".

-Журци су присуствовале и некадашња мисица Србије и Црне Горе Јелена Мандић, једна од најпознатијих хрватских манекенки Elena Dizdar, српска умјетница Дана Барбара, ДЈ Daniella da Silva из Берлина, српска травел блогерка Жељана Окановић, док је за музичку подршку била је задужена интернационална ДЈ екипа коју су предводили Кристијан Молнар, Еце Екрен и иЛее-поручују из  LuX Eventsа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:44