/ - Јаков Милатовић
02/12/2021 u 16:10 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Пошта на добром путу да постане снажна и модерна компанија

Разговарано је и о поштанској штедионици, као једној од кључних амбиција компаније

 Пошта Црне Горе је на добром путу да постане једна снажна и модерна компанија, која ће служити као примјер доброг пословања, оцијенио је министар економског развоја, Јаков Милатовић.

Он је саопштио да га радује нови имиџ који гради Пошта, као и унапређење у пословању и услугама.

Милатовић је у сриједу посјетио Пошту и разговарао са њеним извршним директором, Драганом Туфегџићем, и предсједником Одбора директора, Игором Булатовићем, о мапи пута којим се компанија мора кретати у циљу остварења зацртаних стратешких циљева.

На састанку је, како је саопштено из Поште, било ријечи о недавно усвојеном Правилнику о систематизацији и организацији радних мјеста који представља темељ даљег развоја Поште и њене трансформације у модерну компанију.

- Током састанка наглашено је да је једна од приоритетних потреба компаније интегрисани информациони систем и да ће Пошта у наредном периоду радити на реализацији овог циља. Развој подгоричког поштанско-логистичког центра је, такође, предуслов позиционирања Поште као најозбиљнијег тржишног играча, посебно у дијелу доставе- наводи се у саопштењу.

Организационо унапређење тог сегмента, како се додаје, неопходно је како би ресурси Поште били искоришћени на најбољи начин.

Разговарано је и о поштанској штедионици, као једној од кључних амбиција компаније.

- Формирање поштанске штедионице подразумијева израду студије изводљивости и свакако ће бити тема у наредном периоду- закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 17:36