Бојанић представио тренутни статус пројекта аутопута / - МКИ
08/03/2022 u 14:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министар Бојанић на Копаоник бизнис форуму

Бојанић је представио тренутни статус пројекта аутопута Бар - Бољаре, потенцијале и значај Луке Бар за регион као и пројекат жељезничке станице у Бијелом Пољу који се остварује у сарадњи са Републиком Србијом

Министар капиталних инвестиција Младен Бојанић учествује на 29. Копаоник бизнис форуму, који се у организацији Савеза економиста Србије, у периоду од 6. до 9. марта, одржава у Конгресном центру Копаоник.

Поред бројних сусрета са другим реномираним учесницима и гостима форума, министар Бојанић је учествовао и на панелу "Агенда за повезивање и инфраструктуру" на којем је представио тренутни статус пројекта аутопута Бар - Бољаре и планове за наставак изградње друге двије дионице, потенцијале и значај Луке Бар за регион као и пројекат жељезничке станице у Бијелом Пољу који се остварује у сарадњи са Републиком Србијом.

Копаоник бизнис форум, у организацији Савеза економиста Србије, традиционално се одржава прве недјеље марта у Конгресном центру Копаоник. Форум представља прилику да се једном годишње разговара о најактуелнијим економским и социјалним питањима у Србији и региону и окупља преко 1.200 учесника, међу којима су еминентни професори, државни службеници, чланови дипломатског кора, привредници, домац́и и страни инвеститори и представници међународних финансијских организација. Захваљујуц́и својој традицији и одличној репутацији, Копаоник бизнис форум је постао најзначајнији догађај ове врсте у Србији и региону. По својој важности и утицају, Копаоник бизнис форум је препознат као „српски Давос“ и сваке године привлачи велику пажњу медија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 20:36