Сајам у Тузима / - Општина Тузи
23/08/2021 u 12:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отворен први пољопривредни сајам у Тузима

Предсједник општине Тузи, Ник Ђељошај на отварању сајма, оцијенио је изузетно важним реализацију овог сајма у нашем мјесту, за промоцију пољопривредних производа у општини Тузи.

Отварање првог пољопривредног сајма у општини Тузи одржано је на градском тргу. Овај сајам, који обиљежава један од најважнијих догађаја у години за пољопривредни сектор, има преко 20 излагача који ће данас и сјутра излагати своје домаће производе, који су несумњиво кључни фактор за развој локалне привреде.

Предсједник општине Тузи, Ник Ђељошај, на отварању сајма, оцијенио је изузетно важним реализацију овог сајма у нашем мјесту, за промоцију пољопривредних производа у општини Тузи.

- Пољопривредни сајам је наш додатни институционални ангажман и неопходан је за промоцију свих производа на истом мјесту, гдје људи имају прилику изблиза окусити производе које нуде наши локални произвођачи - рекао је Ђељошај.

Отварању сајма присуствовао је и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Александар Стијовић, који је, између осталог, обећао континуирану подршку министарства за развој пољопривредног сектора у општини Тузи.

Након отварања Сајма, Ђељошај и Стијовић, заједно са секретарком Секретаријата за пољопривреду општине Тузи,  Исметом Ђоком, обишли су штандове, гдје су се упознали са произвођачима и њиховим производима.

Сајам ће бити отворен данас и сјутра од 09:30 до 12:00, као и од 17:00 до 22:00 часова, гдје ће бити предвиђена предавања различитих стручњака из области пољопривреде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 07:06