Марина Јочић / - DJORDJE CMILJANIC
03/07/2021 u 14:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Приход НПЦГ 45,44 одсто већи него рекордне 2019

Jочић је казала да су претпостављаjући да од стандардних прихода неће моћи да остваре значаjниjе резултате, осмислили су нове производе коjи би побољшали понуду националних паркова

Национални паркови Црне Горе (НПЦГ) остварили су до краjа jуна приход у износу од 45,44 одсто у односу на рекордну 2019. годину.

Предсjедница Управног одбора НПЦГ, Марина Jочић, казала jе да су, претпостављаjући да од стандардних прихода неће моћи да остваре значаjниjе резултате, осмислили су нове производе коjи би побољшали понуду националних паркова и тако увећали приходе, преноси Мина бизнис.

– Нажалост, бирократске процедуре коjе jе осмислила претходна власт нас у значаjноj мjери успораваjу, тако да на почетку врхунца туристичке сезоне jош чекамо неке потписе и печате из броjних државних органа – навела jе Jочић у саопштењу.

Она jе казала да се нада да ће нова државна управа схватити значаj сваког додатног еура у опустошеном буџету, и у наjкраћем року завршити процедуре коjе им блокираjу рад и у знатноj мjери уманjуjу ефекте нjихових напора да што више новца и зараде од сезоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 00:00