ДНП лого / - ДНП
19/12/2021 u 14:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДНП: Кљајевић смијењена јер је Кривокапић тетак новом директору Националних паркова

Зато позивају премијера Кривокапића да их демантује да није у родбинским односима са новоименованим директором НП Александром Булатовићем, у противном, очекују од њега да поднесе оставку ако је макар једно слово Јеванђеља остало у њему

Црногорска јавност дужна да зна да је Јелена Кљајевић смијењена са функције директора само зато што је Здравко Кривокапић тетак Александру Булатовићу који је именован за новог директора Националних паркова, поручили су из Демократске народне партије (ДНП).

Како су истакли, трагикомично реаговање Небојше Поповића, бившег фоторепортера Спутњика, тренутно на функцији предсједника УО Националних паркова, најбољи је одраз погубних кадровских калкулација Кривокапића, Ратка Митровића  и Жане Прашчевић који су од Владе направили породично предузеће које ће за десетак дана и дефинитивно поћи у стечај.

Кљајевић најавила тужбе против Кривокапића, Митровића: Трпјела сам опструкције

 - И онда ће као највећи домет Небојше Поповића, предсједника УО НП, остати забиљежено како је првог дана доласка у НП тражио да ме се професионализује функција, да добије службени аутомобил и лап топ од шездесет четири гигабајта. Зато и не придајемо никакав значај његовом реаговању које му је написала Жана Прашчевић, јер ће њих двоје веома брзо бити предмет истраге независног тужилаштва. А у правосудним кулоарима се увелико шушка да би замјеник генералног секретара Владе Никола Кандић могао бити кључни свједок сарадник како би избјегао кривичну одговорност за васкршњу саобраћајку - наводе из ДНП-а.

Управа прихода врши принудну наплату пореза у Националним парковима

 - Тако је теча Здравко у улози случајног премијера, пун “хришћанских врлина” и доказаног “поштења”, још једном потврдио да он и његова породица неодољиво подсјећају на фамилију Јељцин. Све чега су се дотакли у ових годину дана претворили су у приватни бизнис, од апотека, економских држављанстава, Монтепута, Управе за шуму, Агенције за љекове, Барске пловидбе,  транзитних послова, и ко зна чега још, да их с правом већ зову Трећа фамилија. Прије годину и по свакако да није била привилегија да ти Здравко Кривокапић буде тетак, јер се радило о обичном анонимусу, који је по славама и црквеним празницима одавао утисак смјерног вјерника који наизуст рецитује јеванђеља и перфектно прави троношце. Али чим је теча Здравко улетио у Мајбах, заборавио је на Христа и бесједу на гори, већ је пожурио да ужој и широј фамилији омогући луксембуршки стандард, а црногорској сиротињи два литра уља из резерви, сингапурски коноп за вјешање и четиристо педесет евра у лимбургу мјесецу - поручују из ДНП-а.

Зато позивају премијера Кривокапића да их демантује да није у родбинским односима са новоименованим директором НП Александром Булатовићем, у противном, очекују од њега да поднесе оставку ако је макар једно слово Јеванђеља остало у њему.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 15:29