Привредна комора / - Привредна комора
28/09/2021 u 16:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Привредна комора и Управа прихода и царина настављају сарадњу у сузбијању сиве економије

Привредна комора Црне Горе је на основу података добијених од Управе прихода и царина припремила Анализу финансијских исказа за 2020. годину, а била је предмет састанка

Привредна комора и Управа прихода и царина ће и даље блиско сарађивати на активностима које доприносе сузбијању сиве економије и унапређењу амбијента за пословање привредника, оцијењено је на састанку в.д. предсједнице ове асоцијације Нине Дракић и директора Управе прихода и царина Александра Дамјановића, организованог 28. септембра 2021. године.

Привредна комора Црне Горе је на основу података добијених од Управе прихода и царина припремила Анализу финансијских исказа за 2020. годину, а била је предмет састанка.

У раду састанка учествовали и су предсједник Скупштине Привредне коморе Војо Бановић, в.д. генералног секретара Митар Бајчета, директор Сектора за анализе и истраживања Миљан Шестовић, затим начелница одсјека за пореске пријаве Управе прихода и царина Светлана Вукчевић, начелница Одсјека за услуге, контакт центар и едукацију јавност Милица Вулетић и начелник Одсјека за централни регистар обвезника и осигураника Иван Коматина.

Током састанка је оцијењено да је Анализа финансијских исказа потврдила трендове у привреди узроковане пандемијом ковида-19.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 06:20