/ фото илустрација
15/04/2022 u 15:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СДП: Руководство ЦЕДИС-а да поднесе оставку због лошег пословања и губитка од скоро 10 милиона еура у 2021.

Милионски губици су сада и званично потврђени у извјештају поднесеном Пореској управи, у исказу о укупном резултату – билансу успјеха, у тачном износу од 9. 849.284 еура, наводе у саопштењу

СДП позиво руководство ЦЕДИС-а да поднесе оставку због лошег пословања и исказаног губитка од скоро 10 милиона еура у 2021. години.

- Милионски губици су сада и званично потврђени у извјештају поднесеном Пореској управи, у исказу о укупном резултату – билансу успјеха, у тачном износу од 9. 849.284 еура. Компанија која је годинама исказивала пословни успјех, током претходне године је забиљежила огроман губитак који је посљедица недомаћинског пословања, некомпетентности и бескрупулозног партијског запошљавања. Јасно је да је након преузимања компаније она постала партијски плијен, са неколико стотина ново запослених у 2021. години, чиме је ЦЕДИС, у иначе веома јакој конкуренцији, постао симбол и шампион клијентелизма апостолске Владе. Сви покушаји правдања кроз разне покушаје фризирања пословних резултата не могу сакрити чињеницу и милонске губитке, коју и сама компанија признаје кроз званичан извјештај, због чега њен менаџмент  треба одмах да поднесе оставку- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 11:17