Мирослав Вуковић / - приватна архива
27/10/2021 u 19:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Смјене у Плантажама: Умјесто Вуковића постављен Миладиновић

Како сазнаје портал Дана из Одбора директора разлози за смјену Вуковића су нарушени односи са радницима и некооперативност и лоша сарадња са бордом директора

Садашњи директор Плантажа смијењен је на данашњој сједници одбора директора, а умјесто њега постављен је за вд директора Зоран Миладиновић. Како сазнаје портал Дана из Одбора директора разлози за смјену Вуковића су нарушени односи са радницима и некооперативност и лоша сарадња са бордом директора.

За новог секретара Плантажа именован је Горан Милић који је до сада радио у правној служби компаније. Иначе Зоран Миладиновић у Плантажама ради 30. год и до сада је био технолог.

Поводом овога ноћас су се огласили из Плантажа.

- Одбор директора компаније "13. Јул - Плантаже", на данашњој сједници, разријешио је Мирослава Вуковића са функције извршног директора компаније, као и секретара друштва Рајку Пејовић.  Свих шест чланова представника државног капитала гласали су за смјену Вуковића са мјеста извршног директора. На мјесто вршиоца дужности извршног директора именован је др Зоран Миладиновић, који је у компанији запослен од 1991. године, најприје на пословима технолога а потом и главног технолога у сектору виноградарско- воћарске производње.  Одбор директора је увјерен да ће ове промјене довести до позитивих помака у даљем пословању компаније- саопштио је Одбор директора компаније " 13. Јул –Плантаже".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 18:17