Максим Вучинић / - IGOR SLJIVANCANIN
05/08/2021 u 10:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучинић: Тошчелик мора да се уозбиљи и покрене производњу у Жељезари

- Очекујемо од Тошчелика да коначно уозбиљи свој однос према тој фабрици и да се издигне на ниво пословања који такав један систем захтјева - каже предсједник Радничке партије Максим Вучинић

Предсједник Радничке партије и посланик у Скупштини Црне Горе Максим Вучинић каже да одлагање почетка  производње у никшићкој фабрици потврдјује оправданост сумње коју су изразили радници и Радничка партија већ након првог састанка са менаџментом фабрике.

- Иако ново пролонгирање наставка рада Жељезаре не улива оптимизам остајемо посвећени борби за опстанак фабрике. Значај Жељезаре за  Никшић и Црну Гору најбоље се види у времену кад је у њој заустављена производња. Очекујемо од Тошчелика да коначно уозбиљи свој однос према тој фабрици и да се издигне на ниво пословања који такав један систем захтјева. У колико нијесу способни за такав рад, најбоље је да Жељезару уступе неком новом менаџменту који це знати  користити њење капацитете на исплатив нацин.  Једина гаранција останка Тошчелика у Никсицу је реченица амбасадорке Турске Сонгул Озан. Медјутим, лично ме брине разлог одлагања састанка са представницима скупштинске комисије на којој је требало да детаљно упознамо њену екселенцију са условима рада у фабрици - каже Вучинић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:53