Беливук након хапшења / - Курир.рс
06/08/2021 u 11:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беливуков војник силовао навијача штапом за билијар

Жртва је наводно напаствована у дијелу Партизановог стадиона гдје је био штек криминалне групе Веље Невоље и Марка Месара

Убиство, отмица, оружје, диловање. Сва или дио ових кривична дјела имају сви ухапшени војници Вељка Беливука и Марка Миљковића. На оптужници, међутим, само један од укупно 31 члана злогласне групе се разликује. На терет му се ставља силовање и то - мушке особе, пише београдски Курир.

Према незваничним информацијама, оптужницом за силовање се терети А.Ш, који је наводно злостављао навијача Партизана, момка који је непрестано на трибинама и не пропушта ниједну утакмицу црно-бијелих, а коме је додијељен полицијски надзор.

Жртва је наводно напаствована у дијелу Партизановог стадиона гдје је био штек криминалне групе Веље Невоље и Марка Месара.

Младић је наводно злостављан штапом за билијар, а злостављач му је гурао и билијарске кугле у анални отвор. Злостављање су посматрали Беливукови и Миљковићеви војници са трибина, а који су имали дозволу да улазе у тај дио стадиона гдје се налази и ресторан. Посебни дио у коме су господарили свирепи чланови групе био је отворен само за одабране.

Невоља и Месар су иначе потпуно приватизовали тај дио стадиона. У ноћи хапшења Беливука и Миљковића у том дијелу је у раним јутарњим часовима полиција затекла 15 лица која су приведена.

- Младић жртва је потпуно безопасан. Он практично није припадник ниједне навијачке групе. Стално је на стадиону. Једноставно речено мота се по трибинама - каже извор из истраге.

Жртва је према наводима из истраге и раније била предмет исмијавања Беливукове групе, а један од разлога за брутално злостављање је био тај да их је "смарао".

Осумњиченом А.Ш. се осим силовања на терет ставља и да је починио кривично дјело удруживање ради вршења кривичних дјела односно кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и кривично дјело отмице.

Према незваничним наводима, његово задужење је било да борави на стадиону. У једној од просторија је и по потреби спавао. Био је војник нижег ранга који није долазио у директан контакт са Беливуком и Миљковићем. Како се сумња, А.Ш. је међу задацима имао и препакивање дроге у мање пакетиће, а која је држана у штеку на стадиону.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:35