марјан вујачић / - дан
02/03/2022 u 15:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорац осуђен на 30 година због убиства у Врању

Вујачићу се у Подгорици у одсуству суди за убиства Веселина Калезића 2018. и Мила Илића 2019. године

Виши суд у Врању поново је данас осудио на 30 година затвора Марјана Вујачића због убиства Врањанца Југослава Цветановића 27. септембра 2017. године, преноси Нова С.

Цветановић је рођени брат правоснажно осуђеног за убиство Николе Бојовића, такође рођеног брата Луке Бојовића, који у Шпанији служи затворску казну због држања велике количине оружја.

Ово је друга првостепена пресуда на коју и тужилаштво и одбрана имају право жалбе, пошто је прву раније укинуо Апелациони суд и наложио да се суђење понови.

Вујачић је, како се сумња, пришао с леђа Цветановићу и из “шкорпиона” у њега испалио 14 пројектила од којих га је десет метака погодило и преминуо је на лицу мјеста.

Иначе, брат убијеног Саша Цветановић је током суђења за убиство Николе Бојовића у више наврата рекао да страхује за живот брата, а због освете Луке Бојовића, који је од фебруара 2012. у затвору у Шпанији због недозвољеног држања арсенала оружја.

Саша Цветановић звани Питбул правоснажно је осуђен на 35 година затвора јер је 2013. године у Београду убио Николу Бојовића.

Вујачићу се у Подгорици у одсуству суди за убиства Веселина Калезића 2018. и Мила Илића 2019. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:29