/ foto: ŽE.B./portal Dan
05/10/2024 u 10:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Državljani Srbije osumnjičeni da su opljačkali automat klub u Petrovcu: Ukrali 610 eura

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva, rasvijetlili su, kako je saopšteno iz Uprave policije, krivično djelo razbojništvo i lišili slobode osumnjičenog.

– Naime, 27. septembra oko 04:00 časova dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Budva prijavljeno je od strane zaposlene u jednom automat klubu koji se nalazi u Petrovcu, da su dva nepoznata lica, uz prijetnju hladnim oružjem – nožem, po njen život i tijelo, otuđila novac u iznosu od 610 eura, nakon čega su se dali u bjekstvo – saopšteno je iz Uprave policije

Policijski službenici su, kako je saopšteno iz Uprave policije, odmah nakon zaprimljene prijave izašli na lice mjesta, sa događajem upoznali nadležnog tužioca, po čijem je nalogu izvršen uviđaj.

– Postupajući tužilac je kvalifikovao krivično djelo razbojništvo i naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvjetljavanja događaja – navode iz Uprave policije. 

Šćepanović: Uhapšeno 12 osoba, osumnjičeni da su bili članovi kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 350 osoba

Preduzimajući niz operativno taktičkih mjera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva su identifikovali dva lica za koja se sumnja da su izvršioci ovog krivičnog djela – B.M. (28) i D.S. (27), oba lica iz Republike Srbije.

– Oni su juče lišeni slobode, te će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost – navode iz Uprave policije. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 11:20