Митрополит Амфилохије / - СПЦ
16/11/2022 u 12:53 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Formiran predmet povodom postupanja policajaca prema mitropolitu Amfilohiju

Radi se o događaju koji se odnosi na momenat prilikom prikupljanja potrebnih obavještenja od mitropolita Amfilohija, u prostorijama CB Podgorica 22. juna 2020.

U Osnovnom državnom tužilaštvu Podgorica formiran je predmet povodom postupanja policajaca prema mitropolitu Amfilohiju, saznaje portal Dan.

Održaće kontrolno saslušanje o zadržavanju mitropolita Amfilohija u policiji 2020. godine

-Osnovno državno tužilaštvo formiralo je predmet, koji se odnosi na postupanje ovlašćenih policijskih službenika Centra bezbjednosti Podgorica prilikom prikupljanja potrebnih obavještenja od mitropolita Amfilohija, u prostorijama CB Podgorica 22. juna 2020. radi utvrđivanja da li je tom prilikom izvršeno krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti- navodi u saopštenju rukovodilac i državni tužilac ODT Podogrica Duško Milanović.

(VIDEO) Vučurović o zadržavanju mitropolita Amfilohija: Đukanović naredio hapšenje, posle njega odgovoran Veljović

Podsjećamo, na Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu direktor Uprave policije Zoran Brđanin ocijenio je da priču o zadržavanju mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića u Centru bezbjednosti Podgorica, u junu 2020. godine, treba da zatvori tužilaštvo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 08:23