Milan Knezevic / MILAN KNEZEVIC - LAZAR RUZIC
20/08/2024 u 19:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Knežević: Pozivam VDT da mi odredi pritvor, Poljaku po kratkom postupku dati politički azil

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević poziva VDT da ga na osnovu pisma i iskaza, kako kaže, izvjesnog poljskog drzavljanina K.K.K. odmah sasluša i odredi pritvor. Poziva i da Viši sud poljskom državljaninu ukine ekstradicioni pritvor i da mu se po kratkom postupku dodijeli politički azil.

- A Istovremeno, mojim odlaskom u pritvor, nepoznatom bratu Poljaku zavještavam sve magacine Lidla na području Zete, sve kontejnere ljekova prošvercovanih iz Makedonije, uz molbu da mi makar ostavi kutije bromazepama u dugim zatvorskim noćima. A pošto odavno u svom vlasništvu imam hotel Mogren, restoran Obalu, FK Zeta, taksi službu, zemljište po primorju,  iste poklanjam fondaciji papa Vojtila kako bi širili ekumenizam svijetom- naveo je Knežević.

Takođe, poziva sve koji čekaju ekstradicioni pritvor, "da obavezno napišu pismo kako imaju saznanja da je on u stvari ja pucao na Trampa".

- I tako izbjegnu izručenje, i ostanu da žive u Crnoj Gori, a ja ću doživotno robijati zbog svojih i njihovih grijehova- naveo je Knežević.

Ko je Poljak uhapšen u Podgorici: Od prevara, pranja novca do kripto valuta

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 15:49