полиција, илустрација
08/09/2021 u 14:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривична пријава: Фиктивним фактурама противправно остварили корист од 75.000 еура

Пријава је поднијета против правног лица „Montenegro Gulf Business Consulting“ d.o.o. Подгорица и физичког лица М.Ј. (34), која је извршна директорка

Службеници Управе полиције поднијели су кривичну пријаву Основном државном тужилаштву у Подгорици против физичког и правног лица због кривичног дјела злоупотреба положаја у привредном пословању.

-Пријава је поднијета против правног лица „Montenegro Gulf Business Consulting“ d.o.o. Подгорица и физичког лица М.Ј. (34), која је извршна директорка – одговорно лице у наведеном привредном друштву.М.Ј. је, како се сумња, као одговорно лице у правном лицу, у периоду од јуна 2018. до августа 2019. године сачинила 15 фиктивних фактура за консултантске услуге на име привредног друштва „Black Mountain Real Estate Development„ d.o.o. Котор, које су употријебљене приликом подношења предлога за извршење јавном извршитељу у Котору, а на основу којих је донијето рјешење о извршењу на штету привредног друштва из Котора и на тај начин су ово физичко и поменуто правно лице за себе прибавили противправну имовинску корист у износу од 75.000 еура-наводе из Управе полицје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:13