Заплијењена дрога у судници / Управа полиције
18/05/2022 u 11:35 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Крстовић: Командир ми казао да ми је живот угрожен

Ја се не плашим, нисам страшљив. Имам само ријечи хвале за запослене у УИКС-у, рекао је Крстовић

У подгоричком Вишем суду саслушањем свједока настављено је суђење Будимиру и Марини Крстовић због 1,200 килограма кокаина који је пронађен у товару банана које су поручене за њихову фирму.

Будимир Крстовић је пред судфом казао да му је живот угрожен и да му је командир  службе спушког затвора казао да се не примиче прозору.

Ђукановић: Надлежни задрже спорну робу, само су Крстовићима отпремили контаминиран контејнер

- Мени је живот угрожен. Јутрос ми је у 7 и 7.30 у моју притворску собу у УИКС-у, два пута ушао командир и рекао да не прилазим прозору. Ја се не плашим, нисам страшљив. Имам само ријечи хвале за запослене у УИКС-у - рекао је Крстовић. 

Судија Весна Ковачевић је на то рекал да  мора даље да обавјештавам, и да предузме све радње ради његове безбједности.

Наводи истраге

Будимир и Марина Крстовић ухапшени су након што је полиција у њиховом магацину, у зетском селу Мојановићи надомак Подгорице, 24. августа прошле године пронашла  1.200 килограма кокаина. Марина и Будимир Крстовић су пред истражитељима тврдили да немају ништа са пронађеном дрогом.

Банане које је наручила Марина Крстовић за фирму „Сан Франциско“ у власништву су њеног оца Будимира су утоварене на МСЦ „Катyа“, који је из Луке Боливар кренуо према Панами. За сада није познато да ли су контејнери са бананама из Панаме наставили транспорт бродом „Катyа“ према Малти или су претоварени на неки други теретњак. Брод „Charlotte“ је из Луке Ђоја Тауро преузео контејнере са нарученим бананама и превезао их до Луке Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:04