Milović / - SRDJAN BOLJEVIC
02/02/2024 u 13:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milović dao iskaz u SDT-u povodom slučaja Do Kvon

Milović je juče na sjednici Ustavnog odbora kazao da će na saslušanju o slučaju Do Kvon dovesti lice koje će svjedočiti ko je prebačio Do Kvona preko granice

Ministar pravde Andrej Milović je danas u svojstvu podnosioca krivične prijave u slučaju Do Kvon dao iskaz u Specijalnom državnom tužilaštvu.

- U SDT sam podijelio sve informacije o predmetnom slučaju kojima raspolažem, a u cilju doprinosa istrazi i pravičnom rješenju ovog veoma bitnog slučaja, napisao je Milović na Tviteru.

Milović je juče na sjednici Ustavnog odbora kazao da će na saslušanju o slučaju Do Kvon dovesti lice koje će svjedočiti ko je prebačio Do Kvona preko granice.

- Čovjek je spreman da svjedoči a znate na koga mislim. Bilo je 10 ljudi gdje ste Vi rekli ko ga je prebačio preko granice i u kojem autu. Sviđa mi se što se pocrvenjeli, kazao je juče Milović, u obraćanju poslaniku URA-e Filipu Adžiću.

Istakao je i da se nijesu stekli uslovi da se donese odluka o izručenju južnokorejskog državljanina Do Kvona zato što je taj postupak vraćen Višem sudu i čeka se odluka tog suda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 22:09