/ FOTO UP ILUSTRACIJA
09/10/2023 u 13:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Nikšić: Pronađena plantaža marihuane, uhapšene dvije osobe

Pronađene stabljike i materija su izuzete sa lica mjesta i biće upućene u Forenzički centar u Danilovgradu radi daljih potrebnih vještačenja, navode iz policije

Plantaža marihuane pronađena je na jednoj lokaciji u mjestu Vir u Nikšiću. Nikšićka policija je tim povodom uhapsila R.L (45) i Đ. D. (45). zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

-  Pripadnici nikšićke policije su na pomenutom mjestu pronašli plantažu sa zasadima biljke za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.Izvršen je uviđaj na licu mjesta, te je utvrđeno da je na ovoj lokaciji zasađeno ukupno 110 stabljika marihuane. Od toga broja 31 stabljika je pronađena neposječena (mase 82 kilograma) i 79 posječenih stabljika (mase 26 kilograma) - navode iz policije.

image

Pronađena plantaža marihuane u Nikšiću

- FOTO: UPRAVA POLICIJE

Kako dodaju, pronađene stabljike i materija su izuzete sa lica mjesta i biće upućene u Forenzički centar u Danilovgradu radi daljih potrebnih vještačenja.

image

Pronađena plantaža marihuane u Nikšiću

- FOTO: UPRAVA POLICIJE

- Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti sprovedena nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje, dok će policijski službenici i u narednom periodu nastaviti aktivnosti sa tendecijom suzbijanja neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga kao i njihove ulične distribucije - zaključuju se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:39