/ - FOTO ILUSTRACIJA UP TVITER
22/11/2021 u 09:54 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оптужен за шверц дроге из Албаније у Црну Гору

Заједно са НН лицем кретао се из правца Албаније носећи марихуану, свеукупне масе 48955 грама, упаковану у 49 пвц паковања, која су била смјештена у два пвц џакс

Против Д. Е. потврђена је оптужница Вишег државног тужилаштва јер је, 16. јула 2020. године, из Албаније у Црну Гору, заједно са за сада НН лицем, ради продаје унио марихуану.

- На начин што се наведеног дана заједно са НН лицем кретао из правца Р. А. у правцу села Н. носећи марихуану, свеукупне масе 48955 грама, упаковану у 49 пвц паковања, која су била смјештена у два пвц џака и намијењена даљој неовлашћеној продаји. Дрогу су унијели у Ц. Г. крећући се шумском стазом мимо званичног граничног прелаза у правцу села Н., гдје су уочени од стране полицијских службеника који су исте покушали да зауставе и контролишу, али су окривљени Д. Е. и НН лице, на ријечис лужбеника полиције „Стој! Полиција!“ одбацили џакове и дали се у бјекство у правцу Албаније- навела је оптужницом виша државна тужитељка Татјана Беговић.

Терети се да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 2 Кривичног законика Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:37