Фото: УПЦГ / - Фото: УПЦГ
23/08/2021 u 16:20 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Откривена још једна плантажа марихуане, ухапшена три држављана Албаније

У мјесту Подхум на неприступачном терену, лоцирана је и опсревирана плантажа марихуане велике површине, на којој је пронађено 860 стабљика ове опојне дроге у фази сазријевања

Службеници Управе полиције у Подгорици су данас реализовали активност која је спровођена у дужем временском периоду и поред Скадарског језера открили плантажу марихуане. Како незванично сазнајемо ухапшен је Ник Дрекај (44), Рамазан Халај (55) и Пепај Николин (38).

У мјесту Подхум на неприступачном терену, лоцирана је и опсревирана плантажа марихуане велике површине, на којој је пронађено 860 стабљика ове опојне дроге у фази сазријевања.

Полиција је лишила слободе Н.Д. (44), Р.Х. (25) и Н.П. (38) сви држављани Републике Албаније, због сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Они ће уз кривичну пријаву бити приведени државном тужиоцу у Вишем државном тужилшатву у Подгорици.

У овој активности је учествовала и Авио-хеликоптерске јединица Министраства унутрашњих послова.

Ово је још једна у низу циљаних акција Управе полиције на сузбијању нелегалног узгоја марихуане, које су планиране и предузете од маја ове године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:00