Policija, ilustracija / - UP
22/03/2024 u 08:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevlja: Uhapšena žena, osumnjičena da je fizički napala muža i svekrvu

Policija Pljevlja uhapsila je žensku osobu M.B. (40) zbog sumnje da je počinila krivićno djelo nasilje u porodici.

- Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad”, Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja lišili su slobode M.B. (40) koja se sumnjiči za krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici - navode iz Uprave policije.

Sumnja se da je M.B. dok se nalazila u porodičnoj kući u Pljevljima, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa suprugom, a u prisustvu njihovog maloljetnog djeteta, fizički napala supruga zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela, nakog čega mu je nanijela povrede i ugrizom u predjelu ruke.

- Osim toga M.B. se nakon ovog događaja uputila u drugi dio porodične kuće gdje se nalazila njena svekrva koju je takođe fizički napala uz upućivanje riječi uvredljive sadržine i lomljenje stakla na ulaznim vratima kuće. Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć u Medicinskom centru Pljevlja gdje su im konstatovane lake tjelesne povrede - dodaju iz UP.

M.B. je lišena slobode zbog sumnje da je počinila gore navedeno krivično djelo.

- Osim toga, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su od početka godine do danas podnijeli osam krivičnih i 11 prekršajnih prijava zbog nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici, te je po osnovu krivičnih djela osam lica lišeno slobode - navode u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 07:14