/ фото илустрација твитер УП
02/07/2021 u 16:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанину 15 дана затвора због саобраћајне незгоде

Одлуком суда, окривљеном је изречена забрана управљања возилима Б категорије у трајању од пет мјесеци, а изречено му је укупно шест казнених бодова

Судија суда за прекршаје у Будви Марко Ђукановић је окривљеном Б.З. (1984) из Подгорице у хитном поступку изрекао казну затвора15 дана и јединствену новчану казну 400 еура.

- Окривљени је 01.07.2021.године око 21,10 часова у мјесту Угљешићи у Будви, на магистралном путу Будва-Цетиње, у стању алкохолисаности у концентрацији од 2,96 г/кг алкохола у организму изазвао саобраћајну незгоду. Изгубио је контролу над возилом, прешао на супротну саобраћајну траку и остварио контакт са возилом које је наишло из супротног смјера. Због незгоде је настала материјална штета на возилима, а окривљени није размијенио податке о себи и возилу са оштећеним лицем, чиме је поступио супротно чл.170.ст.1.тач.5. Закона о безбједности саобраћаја на путевима- саопштио је из Суда.

Одлуком суда, окривљеном је изречена забрана управљања возилима Б категорије у трајању од пет мјесеци, а изречено му је укупно шест казнених бодова. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 10:39