Возило Владе ЦГ
08/07/2021 u 14:51 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поднијет оптужни предлог против замјеника генералног секретара Владе и његовог возача

Окривљеном Николи Кандићу се ставља на терет да је на раскрсници улица сердара Јола Пилетића и Јована Томашевића, као возач возила “Мерцедес”, у власништву Владе Црне Горе, возећи под дејством алкохола изазвао незгоду

Основно државно тужилаштво у Подгорици је, Основном суду у Подгорици, поднијело оптужни предлог против окривљеног Николе Кандића за кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди, и А.Ћ., за кривично дјело навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

-Окривљеном Н.К. се ставља на терет да је, 2. маја 2021.године, око 20,00 часова, на раскрсници улица сердара Јола Пилетића и Јована Томашевића, у Подгорици, као возач возила “Мерцедес”, у власништву Владе Црне Горе, возећи под дејством алкохола и непоштујући забрану проласка кроз раскрсницу на црвено свијетло на семафору, изазвао саобраћајну незгоду, тако што је ударио у друго возило, које се прописно кретало, усљед чега је сапутница у том возилу задобила лаке тјелесне повреде, а коју је потом окривљени оставио без помоћи, јер је напустио мјесто незгоде-наводи у саопштењу државни тужилац и портпарол Вукас Радоњић.

image

Вукас Радоњић

Окривљеном А.Ћ. се ставља на терет да се, након што је окривљени Н.К. напустио мјесто незгоде, полицијском службенику Центра безбједности Подгорица, лажно представио као возач возила “Мерцедес”, чиме га је довео у заблуду, због чега је у записнику о увиђају, као возач возила које је проузроковало незгоду, наведен окривљени А.Ћ. а не окривљени Н.К.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:52