Policija, ilustracija / - UP
27/03/2024 u 11:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podnijete krivične prijave protiv mladića iz Bara: Ukrali novac i cigarete iz maloprodajnog objekta

Barska policija je, nakon preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti i nakon izvršenih konsultacija sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, podnijela krivične prijave protiv tri osobe od kojih se dvije sumnjiče za krivično djelo teška krađa, a jedna za krivično djelo krađa, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Naime, krivično djelo teška krađa izvršeno na štetu jednog maloprodajnog objekta koji se nalazi u naselju Veliki pijesak, u Baru izvršili su, kako se sumnja, A.S. (19), maloljetno lice staro 15 godina i još jedno, za sada nepoznato lice - navodi se u saopštenju policije.

Oni su, kako su kazali iz UP, podesnim sredstvom djelovali na vrata pomenutog maloprodajnog objekta i ukrali oko 600 eura i određenu količinu cigareta.

- Protiv dva izvršioca je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, dok se rad na identifikaciji i procesuiranju trećeg lica koje je učestvovalo u izvršenju krivičnog djela, nastavlja - dodaju u saopštenju.

Takođe, krivično djelo krađa na teret se stavlja I.S. iz Bara, koje je, kako se sumnja, izvršio na način što je iz ulaza jednog stambenog objekta u Baru ukrao biciklo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

- I.S. je uhapšen po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru - zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:51