Centar bezbjednosti u Nikšiću / foto: Radoje Živković, Dan
07/10/2024 u 09:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Policija kod dvije osobe u Nikšiću pronašla pištolje, pušku i municiju

Nikšićka policija izvršila je pretrese na dvije lokaciji i tom prilikom M.S. i M.K. pronašla i oduzela dva pištolja, pušku i municiju, saopšteno je iz Uprave policije.

- U nastavku aktivnosti službenika Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ koje se odnose na preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu kod građana, te sprečavanja izvršenja krivičnih djela i prekršaja policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu naredbi izdatih od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću izvršilii pretrese na dvije lokacije na teritoriji opštine Nikšić - navodi se iz policije.

Tom prilikom, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.S. policija je pronašla i odzela pištolj, pušku i 155 komada municije različite vrste i kalibra.

- Osim toga, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. pronađen je i oduzet pištolj i 104 komada municije - navodi se u saopštenju.

Nikšićanin osumnjičen zbog zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju

Sa događajima su upoznati tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se nakon potrebnih izvještačenja izvršiti kvalifikaciju djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. oktobar 2024 09:22