policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
20/01/2024 u 13:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rasvijetljen pokušaj ubistva u Nikšiću, uhapšen osumnjičeni

Nikšićku policiju su juče poslijepodne telefonom iz Hitne medicinske pomoći obavijestili da je njihova ekipa upućena u mjesto Miolje polje na ukazivanje ljekarske pomoći osobi koja je povrijeđena oštrim predmetom u predjelu vrata

Policija u Nikšiću uhapsila je B.O. (57) zbog sumnje da je nakon kraće svađe pokušao da ubije jednu osobu, te joj oštrim predmetom nanio povrede u predjelu vrata.

Nikšićku policiju su juče poslijepodne telefonom iz Hitne medicinske pomoći obavijestili da je njihova ekipa upućena u mjesto Miolje polje na ukazivanje ljekarske pomoći osobi koja je povrijeđena oštrim predmetom u predjelu vrata.

- Na lice mjesta upućena je patrola policije gdje je zatečen povrijeđeni koga je HMP Nikšić prevezla u Medicinski centar Nikšić. Sa dogđajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu aktivnosti u cilju rasvjetljavanja događaja - ističu u Upravi policije.

Tokom dalje istrage policija je u neposrednoj blizini ugostiteljskog objekta zatekla B.O. (57) iz Nikšića.

- Policija je nakon sprovedenih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, došla do sumnje da je B.O. nanio  povrede oštećenom, nakon kraće verbalne rasprave u pomenutom ugostiteljskom objektu. B.O. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost - zaključili su iz policije u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:26