полиција на лицу мјеста / - илустрација
26/05/2022 u 15:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расвиjетљена лажна дојава о бомби у Котору: Тинејџер (12) упутио пријетећи мејл

Полициjски службеници су предузели активности из своjе надлежности, те са догађаjем упознали надлежног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Котору, казали су из УП

Дежурноj служби Одjељења безбjедности Котор 24. маjа приjављено jе да jе на службену меjл адресу Основне школе „Народни хероj Саво Илић“ стигао меjл у коjем се наводи да jе у школи постављена експлозивна направа, казали су из Управе полиције.

- Полициjски службеници су предузели активности из своjе надлежности, те са догађаjем упознали надлежног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Котору коjи jе квалификовао кривично дjело лажно приjављивање - наводи се у саопштењу. 

Из Управе полиције су казали да је идентификована дванаестогодишња особа коjа jе упутила приjетећи меjл, од које jе прикупљено обавjештење на записник у присуству законског заступника, те jе о свему повратно информисан поступаjући тужилац коjем ће бити достављено обавjештење са подацима ове особе, будући да има испод 14 година старости, те jе као такво кривично неодговорно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:02