илустрација, спушки затвор / - DAN
08/07/2021 u 12:29 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Службеници ЗИКС-а спријечили већи инцидент: Кавчани покушали врелим уљем да повриједе шкаљарца

Поводом наведеног догађаја против притвореника Л. К. спроведен је дисциплински поступак и изречена му је дисциплинска мјера упућивања у самицу десет дана

Службениуци спушког затвора спријечили су већи инцидент прије неколико дана, када је дошло до покушаја напада на притвореника Јанка Вукадиновића. Он  према евиденцији полиције важи за особу блиску шкаљарском клану. До инцидента је за мало дошло када је пролазио поред затворске собе у којој бораве притвореници који су наводно блиски кавачком клану. 

-Дана 27.06.2021. године око 18,00 часова, приликом проласка кроз ходник притвореника Ј. В. на првом спрату Истражног затвора Подгорица, притвореник Л. К. кроз отвор од тзв. шпијунке од собе у којој је смјештен, безуспјешно је покушао да полије уљем притвореника Ј. В.-саопштено је из Управе УИКС-а за портал Дан.

Како сазнајемо незванично, овај притвореник није задобио повреде.

Поводом наведеног догађаја против притвореника Л. К. спроведен је дисциплински поступак и изречена му је  дисциплинска мјера упућивања у самицу у трајању од десет дана.

-Напомињемо да анализом предметног догађаја је утврђено да није било пропуста у раду службеника обезбјеђења у конкретном случају-наглашавају у одговору из Управе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:01