(илустрација) / - Гугл
05/04/2023 u 10:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tri krivične prijave zbog četiri krađe u Baru

Osumnjičeni su krali motornu testeru, bicikla

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su protiv tri osobe podnijeli krivične prijave zbog sumnje da su izvršile četiri krađe, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, kako navode, krivična prijava je po nalogu državnog tužioca podnijeta protiv I.S. (64) iz Berana zbog sumnje da je 13. februara iskoristio nepažnju oštećenog i ukrao motornu testeru veće vrijednosti, a koju je potom prodao drugoj osobi u cilju sticanja protivpravne imovinske koristi.

Takođe, kako dodaju iz policije, krivična prijava zbog dvije krađe je podnijeta protiv V.K. (37) iz Bara. On je, kako se sumnja, 18. i 21. marta, iz dva dvorišta ukrao dva bicikla, koja je potom prodao drugim licima.

- Barska policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv S.A. (19) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prikrivanje u vezi sa krivičnim djelom teška krađa. On je, kako se sumnja, tokom januara 2023. godine u dogovoru sa izvršiocima teške krađe preuzeo više predmeta veće vrijednosti, koje su ukrale dvije osobe osumnjičene za tešku krađu E.M. i A.L., a koje je potom transportovao u skladište u blizini svoje porodične kuće - zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

30. april 2024 07:59